FREDERICIA

Mødrehjælpen inviterede familier på campingferie med alt inkluderet

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Trelde Næs Camping åbnede dørene for 30 familier til en uforglemmelig sommerferie med grill, badeland, minigolf og nye venskaber

Mødrehjælpen havde inviteret 30 udsatte familier til en gratis campingferie på Trelde Næs Camping. Familierne får tre overnatninger i en hyggelig campinghytte, adgang til badeland og minigolf, og et gavekort til at forsøde dagene lidt.

– Vi tror på, at man finder tryghed i fællesskaber. Dette arrangement giver familierne mulighed for at møde nye mennesker, skabe nye venskaber og have en masse gode oplevelser sammen, sagde Anette Petersen fra Trygfonden, inden en ganske pæn symbolsk check blev overrakt til Mødrehjælpen.

Anette Petersen fra Trygfonden overrækker den store check til Hanne Nielsen fra Mødrehjælpen. Foto: DanmarkC TV

Støtte fra TrygFonden og lokale virksomheder

Sommerferien er blevet mulig takket være en donation fra TrygFonden på 123.050 kr, der dækker stort set alle udgifterne. Mødrehjælpen har også fået støtte fra Føtex og Merild Kaffe.

– Vi er utroligt taknemmelige for den store støtte, vi har modtaget. Det betyder, at vi kan give familierne en uforglemmelig sommerferie, som de ellers ikke ville have haft mulighed for at få, siger Hanne Nielsen fra Mødrehjælpen.

Flere og flere familier har brug for hjælp

Mødrehjælpen oplever en stigende søgning til deres arrangementer:

– Vi får flere og flere ansøgninger, og det tyder på, at der er et stigende behov for hjælp til familier. Det er derfor vigtigt, at vi kan tilbyde arrangementer som dette, der giver familierne mulighed for at få en pause fra hverdagen og skabe gode minder sammen, siger Anette Petersen fra Trygfonden.

DanmarkC TV sender på lørdag et tv-indslag fra Mødrehjælpens arrangement i Trelde.

Mødrehjælpen inviterede 30 familier på gratis campingferie - TrygFonden støtter sommerferie for familier i Mødrehjælpens regi. Foto: DanmarkC TV