FREDERICIA

Mød hekse, zombier og mørke væsner på Volden

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

(U)hyggen vil sprede sig på Fredericia Vold den 28. oktober – hvor børn og voksne kan opleve gys og gru, mens mørket sænker sig

Besøgende kan forvente at blive ført gennem en labyrint af lanterner og græskarhoveder med lys i, og selvfølgelig et møde med mørkets skabninger. ‘Halloween på Volden’ løber af stablen mellem klokken 16 og 18:30, og det er ved Landsoldaten, at du kan møde op, hvis du altså tør.

– Og for dem, der er modige nok til at vove sig ud i mørket, vil der være et møde med zombier, hekse og andet godtfolk, som synes, at tusmørket er den bedste tid på dagen, lyder det fra arrangørerne.

Rollespillere fra Lyng rollespil er klar til at skræmme dig under turen på volden. Arkivfoto: DanmarkC TV

Soroptimist International Fredericia inviterer alle modige sjæle til en uhyggelig tur i skumringen, i samarbejde med lokale rollespillere fra Lyng.

Landsoldat-pladsen er det centrale mødested, hvor modige børn og voksne kan påbegynde deres uhyggelige eventyr. Herfra vil stien føre jer gennem et område fyldt med hekse, zombier, trolde og andet skræmmende godtfolk, der alle elsker tusmørket og nattens mystik. Heksemundgodt teltet vil også være en del af arrangementet, og der loves en stemningsfuld atmosfære, især når 50 lanterner vil lyse op i mørket.

Få en forsmag på hvad du kan forvente til ‘Halloween på Volden’, her i 2021 udgaven:

Arrangementet er ikke kun til for at sprede skræk og rædsel. Soroptimist International Fredericia og rollespillere fra Lyng laver arrangementet for at skaffe midler til lokale kvinder og børn, samt til skolemad i Burkina Faso, hvor sulten og nøden er voldsom stor i år.

Vind Fribilletter til Halloween på Volden 2023

DanmarkC TVs facebook-side kan du deltage i konkurrencen om fribilletter til lørdagens gys:

Pris: Børn u/3 år er gratis, børn u/16 år kr. 25 og voksne kr. 50. Billetter kan købes på landsoldat-pladsen på dagen. Yderligere information og detaljer om arrangementet kan findes på www.soroptimist-danmark.dk/fredericia.