Modeshow – til støtte for udsatte børn og unges mulighed for en ferieoplevelse

Modeshow – til støtte for udsatte børn og unges mulighed for en ferieoplevelse

Modeshow – til støtte for udsatte børn og unges mulighed for en ferieoplevelse

0

Soroptimist International i Fredericia afholder modeshow tirsdag d. 02.10.18 hos Peugeot, Fredericia – til støtte for udsatte børn og unges mulighed for en ferieoplevelse

Soroptimist International i Fredericia gentager succesen med at afholde modeshow for at kunne indsamle penge til at støtte kvinder og børns liv og rettigheder. Soroptimist International er et verdensomspændende netværk af kvinder i erhverv med NGO-status. Alene i Danmark er der 1600 medlemmer. For Fredericias lokalafdeling er 2018 et særligt år, fordi der kan fejres 75 års jubilæum med aktivitet og uddeling af støttemidler både lokalt og internationalt. Støttemidlerne finansieres ved hjælp af Soroptimisternes forskellige aktiviteter.

Soroptimisterne er glade for den opbakning, der er til de forskellige arrangementer og aktiviteter, hvilket også gør sig gældende for dette års modeshow, hvor Peugeot har inviteret indenfor. Butikkerne Sejersen, USO, Simone og Gitte Dahlhus vil kyndigt præsentere den kommende sæsons bud på smart tøj til enhver lejlighed – ledsaget af god musik, mens Matas i Erritsø og frisør Mae West sørger for, at hår og make up er på plads. Under modeshowet er der lotteri med fine gevinster doneret af byens butikker. Aftenen starter med et let traktement fra Kongelunden. Billetter til alt dette kan købes på billetto.dk, så det er bare om at gribe sin veninde, søster, mor, kollega, og hvem man ellers gerne vil følges med til en festlig aften.

Overskuddet fra modeshowet går til Jane Deleuran, der hvert år arrangerer Indianer- og cowboy camps for børn, der ellers ikke ville få en ferieoplevelse.

Link til billetter: https://billetto.dk/da/e/soroptimist-fredericias-modeshow-hos-peugeot-billetter-306151