DanmarkC TV

Home FREDERICIA Mike Andersen Duo
Mike Andersen Duo

Mike Andersen Duo

0

INTIMKONCERT I DET BRUUNSKE PAKHUS

Soul og blues guitaristen, sangskriveren og sangeren Mike Andersen har spillet tusindvis af koncerter med sit band for begejstrede publikummer i både ind- og udland.

Men når Mike Andersen ikke turnerer med bandet, er det muligt, at opleve ham i et intimt duo-setup – også på venues som ikke tidligere af pladsmæssige årsager har kunnet huse Mike Andersen og band. ”Jeg elsker mit fantastiske live-band, men har de seneste år følt et voksende behov for også at tage ud med et mere nedkogt og intimt set-up”, udtaler Mike Andersen.

Mike har besøgt Det Bruunske Pakhus med sit band et hav af gange, men denne gang bliver det så en intimkoncert fredag d. 29. april.

Publikum vil på denne måde opleve en meget ægte og intens udgave af Mike Andersen i selskab med Jens Kr. Dam, som besidder formidable evner til både at spille energisk og autentisk på piano, samtidig med at han spiller på trommer med fødderne og synger kor!

Repertoiret til intimkoncerterne bliver en blanding af nedkogte / intime udgaver af sange fra Mike Andersens bagkatalog, smagsprøver fra det nyeste album og særlig udvalgte ”yndlingssange” fra den store amerikanske sangskat.

Billetter til koncerten, der starter kl. 21, kan købes på bruunskepakhus.billetten.dk, i Det Bruunske Pakhus samt på Biblioteket.