FREDERICIA

Midsommerpoesi fejres i Søndervolds byhaver i Kanalbyen

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia Bibliotek og Kanalbyen er gået sammen for at organisere en serie poetiske aftener i de idylliske byhaver i Søndervold Park i Kanalbyen.

Over to datoer, den 14. og den 21. juni, inviteres litteraturelskere til at nyde oplæsninger af nogle af Danmarks mest betydningsfulde digtere.

Blandt de inviterede digtere er Mads Mygind, kendt for sin aktuelle digtsamling “I min hule hånd”, og Nanna Storr-Hansen, som for nylig vandt Montanas Litteraturpris for hendes digtsamling “Bøgetid”. De vil begge gæste publikummet den første aften.

Den efterfølgende uge byder på fremtrædende digtere som Signe Gjessing, der er kendt for sin digtsamling “Ud i det u-løse”, og Malte Frøslev, som har imponeret publikum med sin debut fra 2023; “Krukken”. Deres digte kredser alle om natur og hverdagsliv, hvilket passer perfekt til den omgivende natur i Søndervold Park.

Mens publikum fordyber sig i lyrikken, vil der være mulighed for at slappe af med et glas rødvin eller anden forfriskning. Begge oplæsningsaftener vil finde sted ved orangeriet i Søndervold kl. 19.

Det er gratis at deltage i disse begivenheder, og der kræves ingen tilmelding.
Tid: 14. og 21. juni kl. 19.00 Sted: Orangeriet, Søndervold, Kanalbyen