FREDERICIA

Michelles travle liv – selv om natten er hun på vagt

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Den kun 24-årlige fredericianske Michelle Flindt er noget helt særligt – Kom med på en dag i hendes liv

Når vækkeuret ringer i soveværelset hos Michelle så er solen ofte slet ikke stået op endnu. Hun skal tidligt op for at passe sit job som elektrikerlærling hos Elcon. Her kører hun i øjeblikket rundt og servicere Veluxvinduer og sætter ladebokse op for Clever.

Michelle elsker at have en aktiv fritid – derfor går hun til “hyggefodbold” sammen med nogle veninder hos TSIF i Taulov. Her er hun ikke i tvivl om hvad fællesskabet betyder for hende og hvad der skal ske i 3.halvleg – der skal der nemlig deles en øl og snakkes om dagens kamp.

Michelle har flere gode kollegaer – og en af dem mødes hun jævnligt med for at køre på mountainbike i Madsbyparken. Her elsker hun det sus det giver i maven at køre over de mange hop – og kører ned af de stejle bakker.

Om aftenen er hun godt mør og elsker at putte under dynen – for hun ved at der ikke går mange sekunder før hun falder i søvn efter en travl og aktiv dag.

Men det er ikke alt – Pludselig bliver Michelle brat vækket til en skingrende alarmlyd. Der er brug for hende. Se tv-indslaget om Michelle på DanmarkC TV lørdag. Du kan også se tv-indslaget øverst i denne artikel fra lørdag morgen klokken 08.00.