FREDERICIA

Mere end 700 i Fredericia ramt af elnedbrud i hovedsagligt Vestbyen

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

De berørte har fået direkte besked fra TREFOR

Vi har i øjeblikket kl. 23:00 driftsforstyrrelse på elnettet i dele af Fredericia de berørte kunder er varslet Vi har ca. 766 afbrudte kunder, og forventer normal forsyning omkring kl. 00:30 Montør er på vej. Årsag ukendt.

Det skriver TREFOR på Twitter.

Ann Katrine Warren, TREFOR, bekræfter at montør er på vej ud, og muligvis ankommet.

Strømafbrydelse i Fredericia: Bjørnevej, Blichersvej, Carit Etlars Vej, Chr. Richardts Vej, Chr. Winthers Vej, Dådyrvej, Dalgasvej, Drachmannsvej, Dyrehavevej, Egernvej, Elsdyrvej, Grundtvigsvej, H. C. Andersens Vej, Hannerup Brovej, Harevej, Hjortevej, Holbergsvej, Ingemannsvej, J. P. Jacobsens Vej, Jagtvej, Jens Baggesens Vej, Jeppe Aakjærs Vej, Jernbanegade, Jægervej, Kaalundsvej, Lumbyesvej, Madsbyvej, Magdalene Thoresens Vej, Prangervej, Skjoldborgsvej, Skovbakken, Skovløbervænget, Skyttevej, Strandvejen, Vestre Ringvej.