SAMFUND

Med ‘Ferie Camp 2023’ er ferien sikret for rigtig mange fredericianere

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Tema bliver 25 års jubilæum for Landsforeningen af Væresteder

Budskabet om ‘Ferie Camp 2023’ i uge 27 er modtaget med glæde på byens sociale væresteder.

‘Ferie Camp’ er en sommerlejr der faktisk har eksisteret i rigtig mange år, og flere i Fredericia og ikke mindst Bøgeskov kan huske sommerlejren blev afholdt ved idrætshallen i Bøgeskov. Siden er lejren flyttet til Randers nordby ved sportsanlægget Langvang.

Landsforeningen af Væresteder skriver:

Ferie Camp skal afholdes i uge 27 på Langvang ved Randers

Det er en stor glæde, at Ferie Camp for fjerde gang afholdes på Langvang faciliteterne, der danner ideelle rammer for både afslapning og Ferie Camps mange forskellige aktiviteter og begivenheder, lyder det fra Landsforeningen af Væresteder.

Sommerlejren afvikles over en lille uge, og der er et væld af aktiviteter og spændende tilbud. Sport, udflugter, kreative værksteder, lækker mad og underholdning. I løbet af foråret kommer alle de muligheder deltagerne har ud.

I slutningen af denne måned kan deltager gennem værestederne tilmelde sig, samt hører og læse meget mere om hvad en gratis ‘Ferie Camp 2023’ indeholder. Program og informationsmateriale sendes rundt til værestederne, og alle kan holde sig orienteret på Landsforeningens ufattelig mange tilbud til børn og voksne.

Når det kan gøres gratis for deltagerne, hænger det sammen med Arbejdsmarkedets Feriefond og naturligvis Randers Kommune, hvor borgmesteren udtaler:


For mange børnefamilier er Ferie Campen den eneste mulighed for at komme på sommerferie, og det betyder meget for mig, at vi støtter op om, at de får en skøn uge.
Torben Hansen
Borgmester i Randers

“Vi er rigtig glade for at komme til Randers igen. Det er femte gang, vi er i Randers, og fjerde gang vi holder det på Langvang. Det er ideelle rammer for både afslapning og Ferie Campens mange forskellige aktiviteter og begivenheder,” siger Cliff Kaltoft, der er sekretariatsleder ved Landsforeningen af Væresteder.