FREDERICIA

Med efterforskere i hælene – Kendte sluttede 10 dages flugt ved Cirkelbroen i Fredericia

Otte kendte danskere kastede sig ud i en vanvittig flugt og blev jagtet vildt af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere – i en tv-programserie pådiscoveryplus

Otte kendte danskere var i 10 dage på flugt fra et hold, med nogle af danmarks bedste efterforskere. Mandag aften løb sidste afsnit over skærmen på Kanal 5.

Fire hold af to personer, – businesspartnere og venner Mikkel Kessler og Michael Maze, YouTube-fænomenet Morten Münster og hans mor Hanne Münster, iværksætter Emil Thorup og hans buddy, entertainer Thomas Skov og tv-vært Motor-Mille Gori sammen med sin kammerat, musiker og skuespiller Micky Skeel, var de otte kendte danskere der tog flugten gennem hele Danmark, på flugt og i skjul fra nogle af landets bedste efterforskere.

I deres færden rundt om i landet skal parrene gøre alt for at undgå overvågningskameraer, så de er dybt afhængige af hjælp til både transport, men også overnatning. Og der bliver taget mange kreative løsninger i brug. Alle muligheder skal afsøges, når det gælder om at holde sig skjult.

Efterforskerne har alle flere års erfaring fra dansk politi og har deltaget i adskillige menneskejagter. Til deres rådighed har de tre jagthold, der følger alle spor Danmark rundt i jagten på de fire par. Derudover får de alverdens overvågningsredskaber, som politi i både Danmark og udlandet bruger, når de skal lede efter nogle af jordens mest eftersøgte kriminelle.

Parrene ved ikke hvor de skal hen, men kun at de hele tiden skal holde sig på farten. Der bliver lavet mange krumspring for at forvirre efterforskerne, der hele tiden er tæt på at indhente parrene. Men selv de bedste idéer kan slå fejl, og pludselig viser det sig, at man selv har været med til at lede efterforskerne helt tæt på.

Der er kæmpe forskel på hvordan parrene griber flugten an. Kessler griner af Mazes paranoia, men smilene forstummer hurtigt, da de skal stikke af med en efterforsker i hælene. Morten og Hanne prøver at snøre efterforskerne, men får i stedet ledt dem helt tæt på. Thomas og Emil prøver at flygte så mageligt som muligt, men må alligevel overnatte i et telt på en strand. Og Mille og Micky prøver at stikke af i Diana Ross’ gamle limousine. 

Fredericia fik stor fokus i denne sæson

Undervejs på flugten lagde Mille Gori og kammeraten Micky Skeel vejen forbi Fæstningsbyen Fredericia, inden de flygtede videre, med efterforskere i hælene.

I seks afsnit har man kunne følge den vilde flugt gennem landet, og efter ca. fem dage sluttede flugten forMorten Münster og hans mor Hanne Münster, og dagen før målet måtteEmil Thorup og hans buddy, entertainer Thomas Skov se sig overmandet af efterforskerteamet. Tilbage var nu Mille Gori og Micky Skeel samt vennerne Mikkel Kessler og Michael Maze.

Dagen før finalen fik de to hold at vide, at de skulle stille ved Cirkelbroen på Østerstrand i Fredericia, klokken 14.00 på finaledagen.

Klokken 13.59 stormede de to finale hold fra skjulesteder, mod cirkelbroen, hvor en Ribbåd lå klar til at bringe vinderne i sikkerhed, og klokken præcis 14.00 sprang de to hold ned i båden med efterforskerne bogstavelig talt – lige i hælene.

Du kan se de spændende afsnit på Kanal 5 og discoveryplus, og ved selvsyn se optagelserne fra Fredericia.