FREDERICIA

Med Dyrlægen på job

I dag trykker DanmarkC TV på PLAY-knappen, for den nye tv-serie – “Med Dyrlægen på job”.

ydelserSerien tager seeren med på hjemmekonsultationer i dyrenes hjem, og med på klinikken når operationer er påkrævet. DanmarkC TV følger den skønne dyrlæge Ditte, der tager os med på hjerteskærende afsked med det ekstra familiemedlem, og med til hvalpetjek og killingvaccinationer.

I sæsonens første afsnit, er Dyrlægen Ditte, kaldt ud til schæferhunden Quirro – der efter et langt og trygt liv med hos sin familie, er blevet træt af dage.

Afsnittet tager dig med helt tæt på de sidste minutter af Quirro´s liv, og du får Quirros livshistorie – fortalt af familien.

 

LittlefishTV-serien “Med Dyrlægen på job”, har musik fra det fredericianske band “LittleFish” som temamusik. LittleFish er en hårdt arbejdende trio, der definere deres egen rockmusik. Bandet fik hjælp i deres debut-cd, fra selveste Tim Christensen. Læs mere om LittleFish, og høre mere af deres musik her : www.Littlefish.dk

 

 

 

Tv-serien er produceret med støtte fra Ejendomsmægler – Realmæglerne Trekanten Bolig – der har støttet produktionen af tv-serien økonomisk.

 

“Med Dyrlægen på job” har sæsonpremiere torsdag d. 3. september. Serien er på 8 afsnit, der sendes fast torsdag på DanmarkC TV.