FREDERICIA

Massiv international opbakning til ny dansk app

Kun 3 uger efter officiel lancering, får MeeW international opmærksomhed fra flere amerikanske nyhedssites. Skaberne vil revolutionere arbejdsmarkedet og er klar til at realisere potentialet inden- og udenfor Danmarks grænser.

Ambitionerne bag MeeW var store fra det øjeblik, Mikkel og Armin fik idéen om at lave en social adressebog, hvor du kan swipe dig til den service eller ydelse, du leder efter. De vil reformere måden, vi (sam-)arbejder – herhjemme og på tværs af grænser. Men selv ikke de to iværksættere havde forudset denne slags opmærksomhed i appens første måned.

Verdens førende netavis, Huffington Post, kalder MeeW for ”arbejdsmarkedets nye sociale medie”. Amerikanske Medium beskriver appen som: ”en innovativ måde at finde kompetencer og talenter på globalt plan og en simpel måde at udbrede dine evner og finde jobmuligheder, når det passer dig”. Inden da havde både BuzzFeed og World News også introduceret mulighederne i MeeW for deres mange læsere.

”Vi er enormt glade for, at så mange ser potentialet i MeeW. Vi vil forbinde folk på tværs af landegrænser, og det var vores strategi at internationalisere MeeW i 2018. Men at vores platform skaber opmærksomhed i udlandet allerede nu gør, at vi rykker indsatserne over på denne side af nytår”, siger Armin Kavousi, CEO og partner. 

ADRESSEBOG MED KOMPETENCER

MeeW er en gratis markedsplads for kompetencer, og varen, der handles, er dine egenskaber og talenter. Du udfylder din profil, bestemmer pris og tidspunkt, og lader virksomheder såvel som private job-givere finde dig. Det er en peer-to-peer platform, der forbinder Danmark, snart USA og verden ud fra kompetencer og talent.

På blot 3 uger har 3.500 brugere tilmeldt sig MeeW. ”Vores brugere spænder over læger, advokater, fodboldspillere, investorer, CEO’s, frisører, mekanikere, håndværkere, hundeluftere mv. i alle aldersgrupper. Vi har bevist, at vi kan samle det fragmenterede kompetence-udbudsmarked, og er stolte af at introducere et socialet medie, hvor færdigheder er i højsæde” forklarer Armin.