Kultur

Masser af fodbold på Ungdommens Hus

Lørdag den 26. maj lægger Ungdommens Hus for 8. gang græs og scene til arrangementet Moshball Madness, som kombinerer fodbold og koncerter for tunge bands fra ind- og udland.

Kl. 13 fløjtes første kamp i gang hvor bands fra Spanien, Tyskland og Danmark spiller mod hinanden for land, ære og trofæ. Derudover stiller et endnu hemmeligt fodboldhold op i turneringen med det formål at skabe endnu mere action på den lille fodboldbane i Norgesgade.

I år finder Moshball Madness sted på samme dag som Champions League finalen spilles af Liverpool og Real Madrid, hvorfor arrangementet er udvidet med visning af finalen på storskærm samt fri entré til både fodboldkampe og de efterfølgende koncerter.

I år er det de lokale metaldrenge i Deadnate, som skal holde den danske fane højt overfor sidste års vinder, Slope (Tyskland), hardcorebandet Birth Struggle Death fra Hamborg og Madrid-bandet Brothers Till We Die, som kombinerer både hardcore og metal med fantastisk live energi.

Baren er naturligvis åben hele dagen og tilbyder kolde fadøl og andre forfriskninger og der er masser af plads på ”tribunerne” til heppekor, kampråb eller hyggesnak allerede fra kl. 12.00.

Arrangementet er stablet på benene i et samarbejde mellem Ungdommens Hus, Switchblade Booking og Support Our Scene.