FREDERICIA

MASSER AF AKTIVITETER PÅ BIBLIOTEKET I VINTERFERIEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Holder man ferie med sine børn eller børnebørn i uge 7 er der god grund til at komme forbi Fredericia Bibliotek, hvor der traditionen tro er aktiviteter for børnene næsten hver dag.

 Mandag den 10. februar er der bolche workshop, hvor man, sammen med Susanne, i løbet af 40 minutter kommer de igennem de forskellige processer af bolchefremstilling – den varme bolschemasse, tilsætning af smag og udformning. Alle deltagere får deres egne bolcher med fra workshoppen. Det koster 30 kr. at deltage.

Onsdag den 12. februar kommer Fjord & Bælt fra Kerteminde på besøg med et rørebassin hvor der er masser af levende krabber, søstjerner og fisk. Kom og lær hvordan man holder en krabbe, så den ikke bider, og om en søstjerne virkelig ingen hjerne har, men fem øjne. Der er mange sjove og overraskende historier om de fascinerende dyr. Man kan møde Fjord & Bælt og røre ved dyrene kl. 10.30-12.30 i Krummerummet på 2. sal, og man skal ikke have billet.

violas-værksted

Torsdag den 13. februar, kl. 10-13 er det Violas Værksted der kommer forbi. Igen er det på 2. Sal, det er gratis og man skal ikke have billet. Violas Værksted er et rullende kunstværksted for børn, hvor man kan skabe små kunstværker af genbrugsmaterialer. Temaet er Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg. Gitte Skovmand og Eva Holm er klar med inspiration og materialer, så mød op og slip fantasien og kreativiteten løs. Det er sjovest at være med hvis man er fyldt 4 år.

binalto

Fredag den 14. februar, kl. 10.30-11.15 er der klovnetrylleri med klovnen Binalto fra Cirkus 3. Tørklæder der forsvinder, magiske stænger, forlængede snore, paraplyer, bananer, pistoler og et balancerende æg er nogle af de ting man kan opleve. Men der er brug for din hjælp, hvis Binalto skal gennemføre sine numre rigtigt. Klovnetrylleriet er for de 3-10 årige, og billetter koster 30 kr. Både børn og voksne skal have billet.

Billetter kan købes på fredericiabib.dk eller i bibliotekets Information.