FREDERICIA

MASONIC og EWII indgår samarbejde om esport og bredbånd

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

MASONIC, en af de førende esportsklubber i Jylland og Trekantområdet, har annonceret et samarbejde med bredbåndudbyderen EWII.

Stabilt og hurtigt internet er afgørende for enhver gamer, og internetudbydere ønsker altid at være på forkant med gamernes behov og forventninger til en god forbindelse. Det nye samarbejde mellem MASONIC og EWII har til formål at tilbyde seriøs esport med en knivskarp fibernetforbindelse, oplyser EWII i en pressemeddelelse.

Andreas Elversøe, direktør i MASONIC udtaler, “Vi er meget glade for, at en koncern som EWII kan se mulighederne i gaming og esport, men særligt også i MASONIC. Det er svært at beskrive, hvor stolte vi i klubben er over at kunne repræsentere EWII, og det som de står for. Vi kommer til at gøre en kæmpe indsats for at samarbejdet kommer til at skabe værdi i klubben, for EWII og lokalt i Trekantområdet.”

MASONIC er en esportsklub fra Fredericia, der arbejder fokuseret med både udviklingen af den enkelte spiller og klubbens hold. Holdet spiller i Danmarks største liga og var mest nævneværdigt på Camp Nou i Barcelona i efteråret for at spille finalerne ved FiRELEAGUE.

Det lokale tilhørsforhold og udviklingen af unge talenter er vigtige parametre for EWII, der har solide rødder i Trekantområdet. Casper Brejnbjerg Olsen, afdelingsleder for Product Management og Privatsalg i EWII udtaler, “I EWII er vi drevet af nysgerrighed, og samtidig er det vigtigt for os at støtte og være aktivt til stede i vores lokalsamfund. MASONIC skaber stor værdi i esportsmiljøet lokalt og nationalt, og det arbejde vil vi gerne bidrage til. Vi glæder os meget til at blive en del af deres univers.”

Samarbejdet mellem MASONIC og EWII betyder, at spillerne i MASONIC kan fokusere 100 procent på at udvikle deres niveau og spil uden at skulle bekymre sig om udfordringer med internetforbindelsen. Derudover vil aftalen med EWII styrke sammenhængskraften mellem uddannelser, gaming og foreningslivet i Trekantområdet. MASONIC vil med arrangementer og forskellige initiativer styrke skolernes og foreningernes muligheder i det digitale univers.

Med dette samarbejde tager MASONIC og EWII et stort skridt for at styrke esportens tilstedeværelse i Trekantområdet.