LOKALMUSIK

Mansfield: En aften med britisk pop/rock magi i Tøjhuset

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Torsdag aften sendte orkesteret “Mansfield” britisk pop/rock ud over de mange koncertgæster

Tøjhuset i Fredericia blev torsdag aften forvandlet til en scene fyldt med britisk pop/rock energi, leveret af det populære orkester “Mansfield”. Selvom bandet har rødder i København, er en ægte fredericianer, Filip Gulløv, hjernen bag trommerne.

Født og opvokset i Fredericia, tog Filip Gulløv en afgørende beslutning i sine sene teenageår. Forelsket i en kvinde fra Sjælland stod han over for det svære valg mellem kærlighed og sit hjemsteds tryghed. Skæbnen ledte ham mod København, hvor han nu, som orkesterets trommeslager, er med til at præge den musikalske scene.

Med en imponerende række velspillede kompositioner leverede Mansfield en skøn koncert, der fik publikum til at synge med i kor. Trods Københavnsk hjemmebase beviste Mansfield, at deres musik har bred appel, og det var tydeligt, at Fredericia hilste hjembyens talent velkommen med åbne arme.

Orkesterets musikalske rejse begyndte, da Gulløv og hans nuværende kone valgte at slå sig ned i hovedstaden. “Mansfield” har nu adskillige år på bagen og formår stadig at fortrylle med deres eget unikke take på britisk pop/rock.

Torsdagens koncert i Tøjhuset var en magisk musikoplevelse for publikum, der talstærkt mødte op for at nyde den stemningsfulde aften. Mansfield viser, at selvom de har hjemsted i København, er Fredericia bestemt ikke glemt. Et musikalsk eventyr, der startede med kærlighed, har nu fundet sit hjem i hjertet af dansk – britisk pophistorie.

DanmarkC TV bringer klip fra koncerten på et senere tidspunkt.