LOKALMUSIK

Mansfield: Britisk Poprock indtager Tøjhuset med fredericianer bag trommerne

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Torsdag aften er Tøjhuset klar til at opleve et sandt energifyldt musikalsk event, når det københavnsk/fredericianske indierockband Mansfield indtager scenen

Det britisk inspirerede pop- og rockband, der har rødder i Fredericia, lover at levere en uforglemmelig koncertoplevelse. Så har du ikke lavet planer for din torsdag aften? Så snyd ikke dig selv for en uforglemmelig koncertoplevelse.

Bag trommerne sidder den talentfulde trommeslager, Filip Guløv, der oprindeligt stammer fra Fredericia. Mansfield har på kort tid markeret sig som en stærk spiller på den internationale musikscene. Med debutalbummet ‘Star-Crossed Lovers,’ der blev udgivet i 2020, høstede de flotte anmeldelser både i Danmark og udlandet.

Den københavnsk-fredericianske kvartet er nu aktuel med en spritny EP ved navn ‘Come Rain or Shine,’ der er blevet produceret af Morten Bue, kendt for sit arbejde med bands som Mew, Ulige Numre og Kashmir. Mansfield’s britiske sound og fængende sange har bragt dem til ikoniske steder som The Cavern Club i Liverpool, hvor de senest optrådte i maj 2023.

Desuden har Mansfield haft æren af at være support for navne som Atomic Swing, All The Young, John Hassel fra The Libertines og Rebecca Lou. Deres musik har fundet vej til P4 og P5, der flittigt har spillet singler som ‘A Place in the Sun’ og ‘Chasing after You,’ hvilket har bidraget til bandets stigende popularitet.

Bandet består af fire dygtige musikere: Christian Stage, der står for vokal og guitar, Mathias Havelund på guitar og vokal, Mathias Wedeken på bas, og selvfølgelig Filip Guløv, der trakterer trommerne med imponerende præcision.

Koncerten torsdag aften bliver optaget til TV, og DanmarkC TV vil senere bringe klip fra den oplevelsesrige aften. Publikum kan forvente en kombination af dybde og energi, når Mansfield leverer deres formidabelt spillede sange på Tøjhusets scene.

Så hvis du er fan af britisk pop og rock, er torsdag aften i Tøjhuet et must-see arrangement. Mansfield er klar til at indtage scenen og få publikum til at opleve den ægte magi af deres musikalske talent.

Bandet Mansfield gæster Tøjhuset i Fredericia torsdag d. 7. marts 2024. Foto: PR-foto