Home Læserdebat Manglende ledelse i Fredericia
Manglende ledelse i Fredericia

Manglende ledelse i Fredericia

0


Læserdebat af: Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

På det seneste er Steen Wrist gået ud med, at politiet skal se efter, om der er skrevet noget juridisk uholdbart i kommentarspor på Facebook.

For at sige det kort, så er det en falliterklæring fra Steen Wrist. Det han reelt siger er: Jeg kan ikke selv, hjælp mig!

Det er vigtigt her at understrege, at den almindelige medarbejder i Fredericia Kommune ikke bliver kritiseret, men ledelsen gør. Det er her Steen Wrist og andre ledende i Fredericia Kommune svigter i den grad. Svage ledere stiller medarbejderne op foran sig og give udtryk for, at medarbejderne ikke skal stå mål for politiske kommentarer. Nej netop derfor skal ledelsen tage sit ansvar. Hvis medarbejderen laver fejl, så er det i første omgang udelukkende et forhold mellem leder og medarbejder.

Det er tydeligt, at Jacob Bjerregaard Jørgensen ikke var nogen god leder, men han var sikkert en god diktator. Steen Wrist er sikkert en god embedsmand, men han giver selv på det seneste indirekte udtryk for, at han ikke kan det med ledelse. Måske er det derfor, at han nu får opbakning af diverse organisationer. Søren Larsen er ude med karaktermord mod sig selv og andre. Så kan man spørge hvilken karakter? Som drengen sagde: Mor, mor han har jo ikke noget på.

Nu er det familieafdelingen, der står for skud. Jeg får flere og flere informationer om forkerte afgørelser i familieafdelingen. Disse forkerte afgørelser kan ikke udmøntes på den menige socialrådgiver eller medarbejder, det drejer sig udelukkende om ledelsen. Og taler vi om forkerte afgørelser i familiesager, så hviler det på Kirsten Blæhr og §18 udvalget, hvor bl.a. Bente Ankersen (S) og Kenny B. Olsen (V) sidder. Meget tyder på, at §18 udvalget ikke har gjort deres arbejde ordentligt ved ikke at kontrollere Kirsten Blæhrs undersøgelser. Undersøgelserne kan give indtryk af, at de ikke er foregået objektivt, men med bl.a. personlige aversioner. Spørgsmålet er så, om §18 udvalget også har personlige aversioner, eller de arbejder fuldstændig objektivt.

Dette er en opfordring til, at jurister og politi vender deres opmærksomhed mod ledelsen i Fredericia Kommune. Så længe Steen Wrist ikke viser lederskab, så længe vil moradset fortsætte. Vi kan også spørge, om Steen Wrist er i stand til det. Han har vist haft sine 100 dage.

Jeg er meget ked af at skrive en sådan tekst. Det ville være meget bedre at skrive, vi har fået en fantastisk leder i Fredericia. Men det vi har fået er et menneske, der nu skal have hjælp fra politi og jurister for at kontrollere, om borgerne opfører sig ordentligt, og dermed omgå Grundlovens ”§77 Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres”. Er det et hjælpeløst menneske? Søren Larsen vil måske kalde det karaktermord, men er det ikke blot en konstatering? Og er det ikke igen Socialdemokratiet i Fredericia, der svigter?