Læserdebat

Mangfoldighed og nyskabelse

Jan Filbært, Enhedslisten Fredericia, har startet en debat omkring nytænkning

Kære borgmester, kære Steen Wrist.

Både du og jeg, ja alle vores politiske kollegaer møder rigtigt mange forskellige ønsker og spørgsmål her gennem valgkampen, vi forsøger at imødekomme og besvare for borgernes og byens bedste.

Men hvis vi nu ligger valgkampen lidt til side for en stund og ser på sloganet for byen “ en by for alle “ ja så kommer vi efter min mening ikke helt i mål.

Vi har muligheden for at gøre vores by til en mangfoldighedens by, byen hvor der bliver skabt helt nye muligheder der gør at borgere fra andre steder i landet vil komme for at bo her i Fredericia.

Vi skal turde at være nyskabende og i den forbindelse kan vi starte med den lille oase af grunde der ligger i kvarteret omkring Egeskovvej.

Det kræver blot vilje til at være med til at understøtte det ejerne af grundene allerede har fået skabt, nemlig et sted der oser af mangfoldighed.

Frem for at møde borgerne med trusler om politi, så gør det muligt med en plan hvor der åbnes op for både helårs beboelse og muligheden for at have en kolonihave.

Borgerne har fået skabt et unikt fællesskab hvor alle bliver set og hørt, lad os være med til understøtte det i fællesskab.

Så kære borgmester er du med, jeg er.!

Det eneste det kræver er nytænkning og ingen forkromet undersøgelser eller rapporter.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv