MALTHE LINDEBLAD VANDT GULD VED MESTERSKAB

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Malthe vandt Guld:

Lokal svømmer vandt guld ved Vestdanske mesterskaber

Malthe Lindeblad fra DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub vandt guld på distancerne 50m fri og 100m fri ved de nyligt gennemførte Vestdanske Mesterskaber for juniorer og seniorer i svømning på kortbane i Hjørring i dagene 04. 06. oktober, hvor blandt andet OL svømmere som Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer deltog, så der var hård konkurrence.

Malthes flotte præstationer skal ses i lyset af, at Malthe netop er gået fra at være sidste års juniorsvømmer til at være første års seniorsvømmer. En utrolig flot indtræden i senior karrieren, hvor nogle af svømmerne er op til 10 år ældre end Malthe.

Klubben var ud over Malthe Lindeblad også repræsenteret ved mesterskaberne med svømmerne Anna Ottesen, Cecilie Batz, Mathilde Asmussen, Mie Bendtsen, og Malte Falk.

Alle klubbens deltagere svømmede rigtigt hurtigt, selv om de i øjeblikket ligger i hård tung træning.

Anna Ottesen var i B-finalen på 200m fri, hvor hun blev nummer 6 hos juniorerne.

Cecilie Batz var i A-finalen på 200m bryst, hvor hun desværre blev diskvalificeret efter at have svømmet 3. bedste tid hos juniorerne, og Cecilie var i B-finalen på 50m bryst og på 100m bryst, hvor hun blev henholdsvis nummer 9 og 8 hos juniorerne.

Mathilde Asmussen var i B-finalen på 50m bryst og på 200m bryst, hvor hun blev henholdsvis nummer 10 og 11 hos juniorerne.

Malte Falk var i B-finalen på 100m fri, hvor han vandt bronze hos juniorerne.

Malthe Lindeblad vandt ud over de to titler som Vestdansk Mester også sølv på 100m medley, samt var i A-finalen på 50m fly, hvor han blev nummer 6 hos seniorerne og var i B-finalen på 50m ryg, hvor han blev nummer 15 hos seniorerne.

Cheftræner Kirsten Detlef var godt tilfreds med klubbens deltagelse i mesterskabet, som markerede slutningen på en periode med mange stævner og overgangen til en træningsperiode frem imod kommende danske mesterskaber.