Home FREDERICIA Magnus te Pas er konstitueret direktør på Børne- og ungeområdet
Magnus te Pas er konstitueret direktør på Børne- og ungeområdet

Magnus te Pas er konstitueret direktør på Børne- og ungeområdet

1

Onsdag d. 8. april blev distriktskolelederen for Kirstinebjergskolen – Magnus te Pas hentet ind på direktionsgangen, og konstitueret som Børne- og ungedirektør, indtil Fredericia kommune finder en ny direktør til stillingen – efter den 52-årige Peter Mikael Andreasen fratrådte direktørstillingen efter kun 30 dage.

Magnus te Pas – Konstitueret Børne og Ungedirektør

Konstitueringen af Magnus te Pas, rammer lige ind i genåbningen af skolerne for de 0.-5. klasses elever, hvilket kaster den vellidte distriktsskoleleder ud i et kæmpe arbejde med skabe rammerne for skoleåbningen i den kommende uge. En opgave der kræver overblik og handlekraft, hvilket Magnus te Pas også er et stående eksempel på. Magnus te Pas rykkede på 100 dage – i TV-2 programmet “SKOLEN i verdensklasse” – Gauerslundskole over 1000 pladser frem og op i top 100 over Danmarks fagligt bedst præsterende skoler. Samtidig rykkede trivselsprocenten op med 20% blandt eleverne på skolen i perioden. Magnus te Pas har med andre ord tidligere stået i forandringsprocesser, hvor det er vigtigt at få et godt samspil alle parter imellem – for at nå godt i mål. En opgave med genåbning af folkeskolerne for 0.-5. klasse bliver Magnus te Pas første opgave som konstitueret direktør.

Magnus te Pas bestrider konstitueringen som børne- og unge direktør frem til 31. august 2020. Indtil da vil Distrikts- og fritidsleder Jens Baj Madsen fra Fjordbakkedistriktet, varetage Magnus te Pas ledelsesrolle i Kirstinebjergdistriktet.

Magnus te Pas overlader distrikslederrollen til Jens Baj Madsen i konstitueringsperioden.