FREDERICIA

MADSBY LEGEPARK LUKKER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

I forbindelse med musikeventen Madsby Rock på fodboldbanerne lige ved siden af Madsby Legepark lukkes legeparken for gæster lørdag aften

 

Fredericia Kommune har besluttet, at der ekstraordinært ikke er adgang er for gæster til Madsby Legepark lørdag den 23. august fra kl. 19.00 til søndag kl. 02.00. Det sker på baggrund af afviklingen af Madsby Rock.

 

”Da det er blevet besluttet at lukke legeparken ekstraordinært, håber vi på, at legeparkens gæster vil have forståelse for, at vi lukker for adgang til legeparken i et afgrænset tidsrum”, siger Kim Ekstrøm fra Madsby Legepark.

 

Der er normalt ikke så mange familier på besøg en lørdag aften i legeparken sidst i august, men legeparkens personale vil sørge for, at parkens gæster denne dag kommer sikkert ud inden kl. 19.

 

Der vil i ugen op til den ekstraordinære lukning blive skiltet ved indgangene til legeparken, ligesom det også vil stå på legeparken hjemmeside og facebookprofil.

 

Aktiviteterne er åbne som normalt

Den ekstraordinære lukning får ikke betydning for legeparkens aktiviteter i den normale åbningstid mellem kl. 10 og kl. 18, og at der er fri adgang til parken i dette tidsrum.

 

”Gæsterne i legeparken får til gengæld mulighed for at lytte til den gode musik fra Madsby Rock, når den starter kl. 12. De gæster, der har reserveret plads i husene denne lørdag, er blevet orienteret om, at der er musik på fodboldbanerne, da de bookede plads. De vil som en ekstra service modtage en mail fra os i næste uge, hvor vi igen gør opmærksom på, at der er Madsby Rock fra kl. 12, og at gæsterne skal være ude af legeparken senest kl. 19.00 denne lørdag”, oplyser Kim Ekstrøm og gør opmærksom på, at p-pladsen ved legeparken måske fyldes op lidt hurtigere end normalt.