Kultur

Målbevidste gymnaster er klar til DGI Verdensholdet

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

28 gymnaster er kommet igennem nåleøjet til DGI Verdensholdet. I 2021 og 2022 skal gymnasterne både på turné rundt i Danmark og afsted på en længere verdensturné. Målet er at bevæge verden og inspirere til en sund og aktiv livsstil.

I 2021 og 2022 skal 28 gymnaster danne rammen, for DGI Verdensholdes optrædender i ind- og udland. Ud af de 28, er der deltagere fra Sydøstjylland. (Se deltagerne her…)

Når holdet går på gulvet, kommer du til at opleve rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber. DGI Verdensholdet viser gymnastik præstationer i verdensklasse, når Danmarks aller dygtigst gymnaster viser showet QUA.

Næste show kan opleves på Take-off Turné i efteråret 2021.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har.

Se en kort video fra udtagelsen her.:

DwKtxAjoyZY