Home Læserdebat Lyt nu til vores unge studerende
Lyt nu til vores unge studerende

Lyt nu til vores unge studerende

0

Karsten Byrgesen, byrådsmedlem i Fredericia og Folketingskandidat i Syd- og Sønderjylland for Nye Borgerlige  

I 17 måneder har vi langsomt vænnet os til en hverdag med Covid. Som samfund har vi levet i håb og frygt samtidigt med, at specialister og en endeløs række af professorer har givet deres bud på, hvad der er bedst for samfundet. Ikke sjældent har disse meldinger strålet i alle retninger. 

De næsten glemte sogne er atter kommet i spil. Med udbrud i et sogn kan hele sognet ”lukkes ned”per automatik. Den tanke udspringer af, at det ikke er politisk ”korrekt” at sige sandheden som den er, nemlig at et bestemt boligområde er udsat for et voldsomt lokalt udbrud af Covid 19. Og hvorfor så det?

Der er fordi det har vist sig, at de mange voldsomme udbrud sker i beboelseskvarterer hvor der typisk er en overrepræsentation af mennesker med en ikke vestlig baggrund.

En del af den danske blomstrende ungdom har fået nok af disse tilstande. Gymnasie elever landet over forstår ganske enkelt ikke, at de kan gå på cafe, men de kan ikke møde ind på deres gymnasium der er lukket på grund af alt for mange Covid19 tilfælde i sognet. 

Nye Borgerlige er et liberal konservativt parti og vi forstår heller ikke den totale mange på konsekvens.

Jeg er på linje med alle de studerende der straffes ved at gå på et uddannelsessted i et sogn hvor uansvarlige borgere har en Covid smitte hyppighed der belaster samfundet både socialt og økonomisk.

 Det er anerkendelsesværdigt, at de studerende aktionerer, men beskæmmende, at de socialdemokratiske magthavere fravælger lederskab til fordel for ”politisk korrekthed”. 

Beslutningerne om vores fælles skæbne blev lagt i hænderne på nogle få socialdemokrater, der med Statsministeren i spidsen lavede og fortsat laver fri fortolkning af hvad der tjener landet bedst.

 Inden udbruddets start oplevede danskerne, at supersygehuse på grund af manglende finansiering ikke kunne bygges færdig, at nye strålekanoner til behandling af cancer ikke kunne anskaffes og endeligt, at et manglende system til desinficering af operationsudstyr lammede dele af operationsafdelinger på supersygehuset i Århus.

 Men efter 11. marts 2020 fossede pengene ud af statskassen. Ikke til ovennævnte formål, men til at ”finansiere” undergangen for store dele af erhvervslivet og oplevelsesindustrien. 
Og det fortsætter. Beklageligvis.