Læserdebat

Luft i økonomien med Liberal Alliance

Læserdebat af Poul Rand, spidskandidat, Liberal Alliance, Liste I

Med Liberal Alliances skattepolitik bliver alle rigere. Også dem med de laveste indkomster, som især er dem der vil kunne mærke de ekstra penge mellem hænderne hver måned.

Finansieringen af LAs skattepolitik er ganske enkel, og ikke på bekostning af vores velfærd. Man kan læse meget mere om dette og selve finansieringen, samt mange andre gode forslag i Liberal Alliances 2030-plan.

Hårdt slid skal belønnes! Med Liberal Alliances skattepolitik vil en gennemsnitlig sygeplejerske have 21.600 kr. mere til sig selv om året.

Og det stopper ikke her: En gennemsnitlig folkeskolelærer vil have 22.600 mere og en gennemsnitlig pædagog 19.800.

Det får de ved, at vi vil gøre de første 7.000 kroner skattefrie og fjerne loftet på beskæftigelsesfradraget. Og tjener de mere, vil de også få glæde af, at vi vil afskaffe topskatten.

Og det bedste er, at det selvfølgelig også gælder alle andre arbejdende danskere. Vi mener nemlig, at alle skal have mere ud af deres hårde slid.

Derfor vil vi også lokalt se på en nedsættelse af grundskylden og fjerne dækningsbidraget.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv