FREDERICIA

Lions Fredericia støtter Krisecenter for Mænd med 15.000 kr.

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Lions Fredericia har doneret 15.000 kr. til Krisecenter for Mænd i Fredericia, som et led i deres lokale hjælpearbejde

Lions Fredericia har doneret 15.000 kr. til Krisecenter for mænd i Fredericia, som yder vigtig social støtte til mænd i svære livssituationer. Donationens formål er at styrke centrets arbejde med at hjælpe mænd med at få kontakt til offentlige instanser og navigere i den sociale lovgivning, det oplyser Lions i en pressemeddelelse.

Lions Fredericia har valgt at donere 15.000 kr. til Krisecenter for Mænd i Fredericia, som en del af deres lokale hjælpearbejde.

– Vi har valgt denne donation, da den ligger indenfor vores overordnede mål for hjælpearbejde – nemlig Fredericia hjælper Fredericia, udtaler Jan Muus, præsident for Lions Fredericia i pressemeddelelsen.

Krisecentret tilbyder et trygt og midlertidigt hjem til mænd i krise. De har fem værelser med tv og køleskab, to fælles køkkener, bad og en dejlig gårdhave. Centret drives som en NGO-organisation og finansieres delvist af brugerbetaling på 120 kr. i døgnet. Der er nultolerance over for alkohol og stoffer.

Fredericia hjælper Fredericia

Lions Fredericia har valgt at støtte Krisecenter for Mænd, da det ligger inden for deres overordnede mål om at hjælpe lokalsamfundet – Fredericia hjælper Fredericia. Pengene til donationen er indsamlet gennem deres aktiviteter Fredericia Julelotteri og Anderæs.