Kort Nyt

Liberal Alliance i Fredericia satser på ungdommen

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Ungdomsafdeling skal bringe friske idéer til bordet

I Fredericia vil man engagere den yngre generation i lokalpolitikken. Oprettelsen af en fremtidig ungdomsafdeling i byen, skal være med til at skabe yderligere opmærksomhed og engagement fra de unge i Fredericia. Og man har nu hos partiet udpeget dem man mener kan løfte opgaven.

Det er hvad der fortælles i en pressemeddelelse fra partiet.

Nye ansigter i spidsen
Lotte Hansen, 28 år, er blevet udnævnt til ungdomsordfører, mens Sebastian Ordell, 24 år, vil varetage rollen som kampagneleder for ungdommen. Lotte Hansen, der til dagligt arbejder som omsorgs- og pædagogmedhjælper, og Sebastian Ordell, nyuddannet inden for International Handel og Markedsføring, mener man er de rette personer til at føre en fremtidig ungdomsafdelings visioner ud i livet.

Formanden for Liberal Alliance i Fredericia, Poul Rand, udtrykker stor tilfredshed med de nye tilføjelser til holdet.

– Vi er rigtig glade for at have Lotte og Sebastian med på LA holdet i Fredericia, lyder det fra Poul Rand.

Lotte Hansen er Liberal Alliance i Fredericias nye ungdomsordfører. Privatfoto

Visioner for fremtiden
Lotte Hansen og Sebastian Ordell vil sammen med bestyrelsen frem mod kommunalvalget i 2025 arbejde på et politisk ungdomsprogram for Fredericia, hvor der bl.a. ønskes at styrke samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet for at sikre, at uddannelserne matcher arbejdsmarkedets behov, lyder det i pressemeddelelsen.

– Vi ønsker også fremme innovation og iværksætteri og det kunne være rigtig spændende hvis vi unge som en del af vores uddannelse og i samspil med private og kommunale aktører kunne bidrage til digitale, praktiske eller andre løsninger til glæde for borgerne i Fredericia, udtaler Lotte Hansen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Fællesskaber er vigtige så derfor vil vi også have fokus på sports, fritids- og kulturelle aktiviteter for unge og alle andre og f.eks. sikre, at der er lige muligheder for alle foreninger for at bruge de kommunale ejendomme m.v. siger Lotte Hansen i meddelelsen.