Kort Nyt

Ledermangel hos Elbospejderne

PRESSEMEDDELSE : Spejder er populært blandt børn og unge og det mærker de også hos Elbospejderne i Pjedsted. Desværre kniber det med at finde spejderledere. Derfor har gruppen valgt at indkalde til informationsmøde for alle interesserede d. 4. maj kl. 19. 

Når Elbospejderne holder informationsaften kan alle, der er interesserede i at blive spejderledere eller nysgerrige på, hvad det indebærer, få svar på eventuelle spørgsmål og lære mere om Elbospejderne som gruppe. 

”Vi har en rigtig god gruppe, der har eksisteret her i Pjedsted i over 45 år. Vi har grene til et helt spejderliv med både familiespejder, voksenspejder og alt derimellem. Men vi kan ikke lave godt spejderarbejde uden spejderledere – derfor har vi en vigtig opgave med at finde engagerede ledere til særligt vores minier og juniorer.” fortæller bestyrelsesformand Line Vesterager. 

Spejderlivet kalder 

Spejder lugter ikke kun af røg fra lejrbålet – det lugter også af fællesskab, store oplevelser, leg og udeliv. Derfor kan man som spejderleder være med til at gøre en helt unik forskel for en masse børn og unge. 

”Du behøver hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre ledere skal nok hjælpe dig godt i gang. Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det længe fint” fortæller gruppeleder Steffen Ploug. 

Du kan deltage i informationsmødet hos Elbospejderne onsdag d. 4. maj kl. 19 i spejderhuset på Stationsvej 36A.