FREDERICIA

LAV ET PASTAMONSTER – BYG ET PASTASLOT

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Lav et pastamonster – byg et pastaslot Pastaworkshop med Sabine Lemire

Fredericia Bibliotek bliver lørdag d. 20. september forvandlet til et pastaland. Sabine Lemire, der er kendt for sine inspirerende hobby- bøger til børn og voksne, afholder pastaworkshop for store som små. Kun fantasien kommer til at sætte grænser, når der skal bygges med pastaer i sjove former og farver. Lav en pastamand, et farligt monster eller måske et lille slot, hvor monsteret kan bo.

Legetøjsminder-Sabine-Lemire-2

Du kan også komme og få inspiration til mange andre sjove hobby- projekter fra Sabine Lemires bog ’365 ting du kan lave med dit barn’.

Workshoppen starter kl. 11 og koster 30 kr. pr. deltager.
Billetter kan købes på www.fredericiabib.dk eller i informationen på Fredericia Bibliotek

[Normal_Box]

Om Sabine Lemire

Sabine har siden 2005 skrevet artikler til forældre og børn om kreativitet og inspiration til familieliv med fokus på hvordan man inspirerer sit barn til at tegne, klippe, bygge og alt hvad der styrker barnets finmotorik. I 2010 udkom hendes første bog med broderede motiver til de mindste. Siden har hun lavet flere hobbybøger som inspiration til både voksne og børn bl.a. ’365 ting du kan lave med dit barn’, ’Julebogen’ og ’Miniverdner’. Sabine Lemire er uddannet fra Danmarks Designskole og Ècole supérieure des arts appliqués Duperré i Paris i 2000. Hun afholder workshops i både børnehaver, skoler og på biblioteker.

Se mere på www.lemire.dk

[/Normal_Box]