FREDERICIA

LASSE ER VALGT SOM KAMPAGNELEDER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Lasse Strüwing Hansen(S) er på et møde – med kampagne aktive op til folketingsvalget – blevet valgt som kampagneleder for Socialdemokraternes folketingskandidat John Nyborg(S). Lasse Strüwing Hansen(S) har en baggrund som lokal formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, og arbejder i dag som konsulent i kampagne og analyse afdelingen hos fagforeningen FOA. Lasse var desuden en meget aktiv del af kampagneteamet for Jacob Bjerregaard(S) ved sidste folketingsvalg.

1393865_298671630257504_372425274_n

–          ”Jeg er ufattelig stolt af dem tillid som John viser mig og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få John Nyborg valgt ind i folketinget! ” Siger Lasse Strüwing Hansen, og han forsætter – “John og jeg deler mange af de samme holdninger, han er en politiker som har pondus og er troværdig. En rigtig politiker i mine øjne!”

John Nyborg er nyvalgt folketingskandidat og forholdsvis ukendt i flere kredse i Fredericia. “Vi ved at det bliver hårdt, men utrolig mange har allerede meldt sig klar under fanerne for at kæmpe for en plads i folketinget til John” fortæller Lasse Strüwing Hansen – “Jeg har i mit politiske liv aldrig oplevet så positiv stemning omkring en person som John Nyborg i Socialdemokraterne Fredericia. Den tillid der er til John i Socialdemokratiet skal fredericianerne også få glæde af!”
Ved det seneste folketingsvalg fik Jacob Bjerregaard 5995 personlige stemmer, hvilket var nok stemmer til en plads i folketinget.IMG_7671

“Jacob fik et rigtig flot valg og jeg tror på at vi kan få et ligeså flot valg med John, men det kræver mange arbejdstimer og flere søvnløse nætter. Vi har et stærkt hold, men kan selvfølgelige altid bruge flere kræfter” fortsætter Lasse Strüwing Hansen –  “Jeg har ført valgkamp i alle dele af Danmark, jeg har endda ført valgkamp i Tyskland, og al den viden vi har skal bruges nu! Vi er klar til at få en god mand for Fredericia, i folketinget og han hedder John Nyborg!” – slutter en glad Lasse Strüwing Hansen (S).