DanmarkC TV

Home FREDERICIA LARS LILHOLT BAND SPILLER I KASTELLET 6.JULI 2019
LARS LILHOLT BAND SPILLER I KASTELLET 6.JULI 2019

LARS LILHOLT BAND SPILLER I KASTELLET 6.JULI 2019

0

Den 6. juli byder Lars Lilholt Band til fest på Kastellet Fredericia

 

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2019 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.

Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store.

 

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet….og med stort fremmøde til samtlige koncerter.

 

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

 

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2019 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. ”Gedens Tænder” i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!

 

Hvornår: 6. juli 2019

Start: Pladsen åbner kl. 18.00. Koncert kl. 19.30
Hvor: Kastellet Fredericia

Pris: Fra kr. 275

 

Udendørskoncert med ståpladser eller siddeplads på tribune.

Koncerten kan købes inkl. fæstningsarmbånd, der giver fri bar (øl, vand og cider).