Læserdebat

LÆSERBREV : FOR EGEN VINDINGS SKYLD

For egen vindings skyld

Det nye Byråd/Borgmesteren er meget tavse. Er det fordi de allerede nu har fået mundkurv på af Borgmesteren. Er de på kursus i flyverskjul, eller er de ved at lære om ordsproget Tavshed er Guld? Det skulle man da næsten tro.

Desværre ser vi tendenserne gentage sig fra de sidste 4 år på magten. Er det Borgmesteren, der har givet ordre til tavshed. Det er dette billede vi har set og som tilsyneladende fortsætter.

De svage, syge, ældre og familier holdes i kort snor for at spare og tjene penge på denne gruppe af svage Borgere. Det er har vi jo set i mange tilfælde de sidste 4 år. Kan vi være tjent med det?

Jeg synes det er på tide, at man fra Byrådets side melder ud hvad man vil gøre for at hjælpe disse grupper fremadrettet, og ikke som nu fastholder disse uden afklaringer, men der er jo penge i dette.

Må Byrådsmedlemmerne i have kontakte til disse Borgere, som er i klemme. Vil I ikke lytte, eller har I fået mundkurv på. Borgerne har valgt Jer ind, så kom frem og vis I var en stemme værd. Vil I som tidligere fortsætte med at bryde loven, som Fredericia Kommune har og stadig gør.

Har nu også konstateret, at det har været helt umuligt, at finde kvalificeret arbejdskraft til ADP, fra eksterne rækker og derfor er Borgmesterens kone ansat. Det lugter langt væk. Er Byrådet opmærksom på inhabilitet samt lovgivning i forbindelse med disse ansættelser.

Jeg vil opfordre alle der er i klemme i Kommunen på alle fronter til stå frem nu, så alt kan komme frem i lyset.

Rene Ejlbo Ville

Siriusvænget 14

7000 Fredericia

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for DanmarkC TVs holdninger – Læserbreve tjener alene indsenders interesse og holdning.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv