Kort Nyt

Læsekonkurrence: Sommerbogen 2023 i Fredericia byder på gratis bog og fede præmier

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Deltag i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2023, i Fredericia, og få en mulighed for at modtage en gratis bog.

De Danske Børnebiblioteker inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2023. Her skal børnene læse en valgfri bog, mens de samtidig løser en sjov udfordring, oplyser Fredericia Bibliotek i en pressemeddelelse.

Hvordan deltager du?

For at deltage, skal man blot hente et læseudfordringsark på et af de deltagende biblioteker. Arkene kan hentes på både Taulov og Fredericia bibliotek. Bibliotekspersonalet står klar til at hjælpe med at finde passende bøger. Udfordringen består i at læse eller lytte til tre bøger og løse ti af de tredive udfordringer, der er angivet på udfordringsarket.

Når man har løst udfordringerne, skal man aflevere det udfyldte udfordringsark på Fredericia Bibliotek og kan vælge en gratis bog. Hvis udfordringsarket afleveres på Taulov bibliotek, vil deltagerne ikke være berettiget til at vælge en gratis boggave, men de vil stadig være en del af den landsdækkende og lokale konkurrence.

Aflevering af udfordringsarket betyder også, at man automatisk deltager i konkurrencen om tre hovedpræmier på landsplan. Præmierne? En fem minutters shoppetur i en boghandel, hvor vinderne får mulighed for at vælge, hvad de ønsker.

De tre heldige vindere af den nationale konkurrence vil blive udvalgt gennem lodtrækning den 28. august, hvorefter de vil blive kontaktet direkte. Fredericia Bibliotek vil også afholde en lokal lodtrækning, hvor tre heldige vindere vil få muleposer fyldt med bøger og andre spændende læseoplevelser – læs mere om Sommerbogen 2023 på Fredericia Biblioteks hjemmeside.