DanmarkC TV

Home FREDERICIA Lægevagten og jordemoderkonsultationen holder flyttedag
Lægevagten og jordemoderkonsultationen holder flyttedag

Lægevagten og jordemoderkonsultationen holder flyttedag

0

Mandag den 31. maj 2021 flytter Lægevagten og jordemoderkonsultationen til nye midlertidige lokaler. Det betyder, at man fra på mandag skal bruge Indgang A (hovedindgangen), når man har en aftale ved Lægevagten og jordemoderkonsultationen.

Lægevagten og jordemoderkonsultation kommer fortsat til at ligge i Bygning B, i stueetagen, og der vil være tydeligt skiltet, hvordan man finder hen til lokalet. Venteværelset er det samme som bruges af Sygeplejeklinikken og Blodprøvetagningen.

De to tilbud er placeret midlertidigt i de nye lokaler på grund af renovering af sydfløj ved indgang B. Bemærk, at det derfor ikke længere er muligt at bruge Indgang B ind til Lægevagten og jordemødrene, da denne er lukket for gennemgang på grund af renoveringen. Til oktober flytter lægevagt og jordemoderkonsultation tilbage til lokaler ved sydfløjen på stueetagen, hvor man igen kan bruge indgang B. 

Skal man i kontakt med Lægevagten, skal man ringe på telefon 7011 0707. Lægevagten har åbent alle hverdage efter kl. 16 og i weekenden.