Kultur

Kunstudstilling på Gårslev Skole

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

I år deltog Jacob Haugaard på kunstudstillingen med både malerier, og skulpture, men også hans egen opfundne “lussing” maskine var med

Skolen har i mange år været samlingspunktet for lokale kunstnere og kunstinteresserede i området. Den årlige kunstudstilling er blevet en tradition, som hele byen ser frem til. I år er der dog en særlig overraskelse i vente, da den velkendte komiker og kunstner Jacob Haugaard vil have en særudstilling på skolen.

Kunstudstilling på Gårslev skole. Foto: DanmarkC TV

Jacob Haugaard, kendt for sin skarpe humor og sit engagerede politiske arbejde, har gennem årene også udforsket kunstens verden. Hans kunstværker, der spænder fra malerier til skulpturer, har altid haft et unikt og tankevækkende præg. Haugaard er blevet anerkendt for sin evne til at kombinere humor og alvor i sine kunstværker.

Kunstudstilling på Gårslev skole. Foto: DanmarkC TV

Kunstudstillingen i Gårslev er gennem årene blevet lidt af et tilløbsstykke, kunstudstillingen trækker nemlig en lind strøm af kunst interesserede gæster til, og den er blevet så populær at kunstnere står på venteliste for at deltage.

DanmarkC TV sender på et senere tidspunkt en udsendelse fra kunstudstillingen i Gårslev