FREDERICIA

Kulturnatten bugner af musik

Masser af musik i festugen og til Kulturnatten

Programmet for dette års festuge bugner af musik. Ikke mindst på Kulturnatten, hvor du får masser af medrivende musikoplevelser.

Axeltorv – antikommerciel masseappel

På North Side Festival i år var Marvelous Mosell en af de helt store oplevelser. Musikken er som hentet direkte fra 80ernes disco og pop, og den er altid til at danse til. Hans sange har titler som ”Jeg var blevet syg og ku´ li´det” og ”Robin Rubin solgte crack-kokain” – og hans hjemmeklippede, tv-serie-cut-up og som oftest pangfarvede videoer, har fået langt over 500.000 afspilninger på YouTube. Der er fri entré til koncerten på Axeltorv kl. 20.

Rådhuspladsen jazz, Beatles og elektronica

På den lille scene på Rådhuspladsen vil der aftenen igennem være lækker musik. Sys Bjerre lægger ud, og denne gang skal hun prøve kræfter med jazzen! Det sker i et samspil med Pojken Flensborg Trio. De har sammensat et repertoire, der vil komme vidt omkring i jazzens legesyge univers, men hele tiden med Sys Bjerres stærke vokal som omdrejningspunkt.Vær opmærksom på, at det er kl. 17 og ikke kl. 20, som det står i det trykte program.
Du kan også få smagsprøver på Teater Malstrøms nye kabaret “All you need is love”, som har premiere 13. september. Oplev nogle af The Beatles udødelige hits, som fremkalderbåde glade, triste og smukke minder hos publikum.

Brunbjerg/Mørck/Christensen Trio går på scenen kl. 20. Trioen vil spille nøje udvalgte numre fra den amerikanske sangskat. Alle trioens medlemmer studerer til daglig på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Aftenen på Rådhuspladsen slutter i det elektroniske univers, med en koncert, der finder sted inde i kunstværket DIODON, der kommer til live på Rådhuspladsen i festugen. Folkene bag koncerten kommer fra Plugout Festival på Engelsholm Højskole.

Tøjhuset – jamsession og 13-mandsorkester

AddisAbabaBand er en musikalsk bastard af et orkester 13mand. Deres musik er en blanding af afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation.  Forrest står en skarp og sammentømret hornsektion, som bliver støttet af en superswingende bass– og keyboard-gruppe og en bund af besnærende beats. Siden 2010 har denne ustyrlige musikalske bastard af et orkester spillet over 130 koncerter, og i år kan de også opleves til Kulturnatten i Fredericia.


Du kan se hele musikprogrammet for festugen og Kulturnatten på trekantfest.dk.