FREDERICIA

Kreative Dage er Nordens største kreative messe, og finder sted i MESSE C i weekenden

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Kreative Dage har vokset sig til at være en institution for kreative sjæle fra hele norden. De seneste 5 messer har alle haft 20-25.000 besøgende, så det kreative univers i MESSE C, Fredericia har virkelig manifesteret sig som årets mekka for kreative sjæle 

Kreative Dage er for mange af de besøgende årets kreative begivenhed, hvor der disponeres materialer og værktøjer til vinterens kreative udfoldelser – og der bliver virkelig shoppet igennem!

Besøgsanalyserne viser at langt størstedelen af de besøgende bruger 4-6 timer eller mere til at gå på opdagelse på den kreative markedsplads, og mange bruger endda både to eller alle tre dage på messen for at få nok af det kreative univers.

Kreative Dage 2023. Foto: DanmarkC TV.

Åbningstider
Fredag den 27. oktober kl. 09.00 – 17.00 
Lørdag den 28. oktober kl. 09.00 – 17.00 
Søndag den 29. oktober kl. 09.00 – 16.00

Kreative Dage 2023. Foto: DanmarkC TV.

Kreative foredrag fra 5 scener
Kreative Dage byder på en lang række aktiviteter i form af workshops og demonstration af teknikker og materialer, som giver de besøgende en inspirerende og spændende messeoplevelse.

På Kreative Dages 5 scener tilstræber vi hvert år at præsentere nye og spændende indlæg fra såvel udstillere som kendte kreative kræfter.

Besøgende på tidligere messer har bl.a. kunnet møde: Ditte Julie, Rosa, Søren Vester, Jesper Høvring, Mille Fly, Jim Lyngvild, Christel Seyfarth, Monica Ritterband, Kuno Bonne, Erik Peitersen, Anne Glad, John Zoffmann, Shane Brox, Cecilie Hother, Trine Panum Kjeldsen, Arne & Carlos, Kongelig hofleverandør Bjarne Als, Annemette Voss, Koushi, Mette Helena Rasmussen og mange flere.

Kreative Dage 2023. Foto: DanmarkC TV.