FREDERICIA

Kraft Service i Fredericia kåret som Årets Autoværksted i Danmark

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Tirsdag aften blev Autobranchens årlige prisuddeling afholdt, hvor en jury og værkstedskunder enstemmigt kårede Kraft Service på Navervej i Snoghøj, Fredericia, som Årets Autoværksted i Danmark

I konkurrence med fire andre nominerede værksteder fra hele landet trådte det lokale autoværksted helt frem i rampelyset og modtog den prestigefyldte pris.

Medindehaveren af Kraft Biler og Kraft Service, Jon Slot Hansen, modtog stolt prisen i Cirkusbygningen i København. Trods en travl hverdag med udvidelse af hans fitnesscenter i Vejle, formåede han at presse en aftentur til København ind i kalenderen for at repræsentere virksomheden ved prisoverrækkelsen.

Jon Slot Hansen udtalte:

– Det er dejligt at blive anerkendt for god service og højtuddannet personale. Vi tager ansvar og uddanner mange lærlinge, som alle slutter øverst på karakterskalaen til svendeprøven.

Kraft Biler har tidligere markeret sig i rampelyset ved at blive kåret som Årets Brugtvognsforhandler i 2019, hvilket har bidraget til deres voksende succes og anerkendelse på tværs af landet. Med den nye titel som Årets Værksted ser det ud til, at vejen ligger åben for endnu flere priser til det succesfulde Kraft Service i Fredericia.

Nyheden og den eftertragtede statuette vil blive overrakt til værkføreren og personalet på værkstedet onsdag morgen og det forventes at blive en dag af de helt store for Danmarks bedste autoværksted.

Jon Slot Hansen, medindehaver af Kraft Service kunne stolt modtage 'Årets Autoværksted' 2023. Foto: Privatfoto