Home Læserdebat Konservative: Tillykke Steen Wrist Ørts
Konservative: Tillykke Steen Wrist Ørts

Konservative: Tillykke Steen Wrist Ørts

0

Læserbrev om ny borgmester.

Af: Det Konservative Folkeparti i Fredericia

Det Konservative Folkeparti i Fredericia vil gerne ønske Steen Wrist Ørts hjertelig tillykke med at hans bagland i enighed har valg at pege på ham som ny borgmester.

Ingen tvivl om at det pludselige borgmesterskifte også kom som en overraskelse for Det Konservative Folkeparti i Fredericia. Det er forståeligt at Steen havde brug for at sove på tilbuddet og herfra vil vi gerne ønske held og lykke med de nye udfordringer. Der ligger en stor opgave forude og derfor vil vi gerne give Steen et par gode råd med på vejen.

For det første vil vi opfordre til at få åbenheden tilbage, både politisk og administrativt. Kommunen har længe lukket sig om sig selv og det medfører berettiget utryghed og mistænksomhed fra kommunens borgere.

Få stoppet overforbruget og den vilde gældsætning af kommunen. Regningen for corona-krisen bliver stor og skal betales af landets borgere. Hvis vi oven i skal afdrage på en ustyrlig høj kommunal gæld, vil det blive dyrt at være borger i Fredericia. Det vil resultere mindre interesse for at bosætte sig i kommunen og dermed ingen nye indtægter.

Den Konservative ønskeseddel til et samarbejde er meget længere, men det får vi rig lejlighed til at drøfte fremover, forhåbentlig under en borgerlig borgmester.

Men indtil da: Tillykke og held og lykke, Steen.