FREDERICIA

Kongeskibet afslutter Majestætisk besøg i Fredericia med festfyrværkeri

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Efter en uforglemmelig dag i Fredericia stævnede Kongeskibet Dannebrog ud fra havnen fredag aften til et spektakulært festfyrværkeri og stemningsfuld musik

H.M. Dronning Margrethe II tog afsked med byen på en måde, der kun en dronning er værdig.

Det har været en dag fyldt med indtryk, besøg og oplevelser for vores elskede dronning, der har mødt fredericianerne med hendes karakteristiske smil og venlighed. Byen har stået på den anden ende for at byde hendes majestæt velkommen, og det har været en dag, som både borgere og Dronning Margrethe II sent vil glemme.

Fredag aften kulminerede besøget, da Kongeskibet Dannebrog forlod Fredericia Havn i et festfyrværkeri, der lyste op på himlen og spejlede sig i vandet. Det var en spektakulær afsked med Fæstningsbyen, og det store antal tilskuere var vidner til et imponerende skue.

H.M. Dronningens besøg i Fredericia blev sluttet af med et festfyrværkeri foran Kongeskibet Dannebrog. Foto: DanmarkC TV

Nu kan Dronning Margrethe II nyde synet af Fredericia fra vandsiden, mens hun reflekterer over den hjertelige velkomst og den varme modtagelse, hun har fået fra byens indbyggere.

Lørdag d. 2 september inviterer DanmarkC TV seerne til at opleve højdepunkterne fra det royale besøg i Fæstningsbyen i en længere udsendelse.

Det er en enestående mulighed for at genopleve de uforglemmelige øjeblikke fra Dronning Margrethe II’s besøg. Tjek TV-Guiden for sendetidspunktet og vær med til at genopleve denne mindeværdige begivenhed, eller se det på DanmarkC TVs Youtubekanal.

Dagens Majestætbesøg i Fredericia blev afsluttet med et festfyrværkeri. Foto: DanmarkC TV