DanmarkC TV

Home FREDERICIA KOM TIL INDVIELSE AF TILBYGNING OG RENOVERET HÅNDBOLDHAL ONSDAG AFTEN
KOM TIL INDVIELSE AF TILBYGNING OG RENOVERET HÅNDBOLDHAL ONSDAG AFTEN

KOM TIL INDVIELSE AF TILBYGNING OG RENOVERET HÅNDBOLDHAL ONSDAG AFTEN

0

Efter måneders ombygning åbner Fredericia Idrætscenter nyt indgangsparti

Fredericia Idrætscenter og Fredericia Håndboldklub inviterer til åbning af det nye indgangsparti og den totalrenoverede T. Hansen Arena i dag, den 5. september kl. 18. Her får alle interesserede mulighed for at gå gennem dørene på det nye indgangsparti og opleve det nye loungeområde, der i fremtiden vil byde Idrætscenterets mange daglige brugere velkommen.

Jeg glæder mig meget til at byde velkommen i de nye,fantastiske rammer. Fredericia Idrætscenter er en af vores vigtigste institutioner i Fredericia, og det er fantastisk, at vores mange aktive brugere får nogle lækre, nye omgivelser. Og så glæder jeg mig over, at Fredericia Håndboldklub får nogle fantastiske rammer, så de kan fortsætte deres flotte udvikling, ” siger Jacob Bjerregaard.

Det originale indgangsparti i gule mursten fra Idrætscenterets opførelse i 1960’erne er nu erstattet af en 60 meter lang og otte meter høj nybygning i glas, der blandt andet indeholder en stor lounge med god udsigt til T.Hansen Arena, og en hængetribune med plads til 125 personer. I stueplan er der et moderne 450 kvadratmeter stort velkomstområde, og tilbygningen kommer desuden til at rumme klublokaler for Fredericia Håndboldklub, samt omklædningsrum og fitnesscenter.

”Det nye indgangsparti er en vigtig del af en langsigtet modernisering af Fredericia Idrætscenter, så vi kan få endnu flere til at være en del af det fantastiske miljø, der er omkring vores mange klubber og foreninger. Jeg glæder mig til at, de tager de nye faciliteter i brug. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til, at vi for alvor kan skyde håndboldsæsonen i gang med et brag af en hjemmekamp samme aften i vores nyehåndboldhal”, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget Lars Ejby Pedersen.

I forbindelse med ombygningen har T. Hansen Arena fået en større modernisering, der blandt andet omfatter nyt halgulv, 1.200 nye tribunestole, renovering af vægge, lofter, søjler og bjælker, total udskiftning af loftlys, nyt lydanlæg og en 15 kvadratmeter lofthængt kubeformet skærm til resultater ogTV-billeder.

Det er den lokale entreprenørvirksomhed CJ Anlæg, der har forestået projektet til 34 mio. kr. Den officielle åbning foregår i Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100 i Fredericia, i dag onsdag den 5. september kl. 18-19.