FREDERICIA

Kom til 50 års jubilæum hos Smidstrup KFUM Spejderne

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Et livligt spejderliv har præget spejdergruppen i Smidstrup – nu gennem 50 år. Utallige børn har gennem årene været en del af spejdergruppen og har fået gode oplevelser, flere venskaber og dejlige naturoplevelser.

Spejderlivet i Smidstrup har været en del af lokalsamfundet de sidste 50 år, for d. 15. april 1964 blev spejderne i Smidstrup optaget i KFUM spejderne Danmark. De første år holdt de til i det lokale missionshus, men efter et par år købte de en nedlagt ejendom og etablerede den spejderhytte som også den dag i dag danner rammerne om spejderarbejdet.

I anledning af 50 års jubilæet for Smidstrup KFUM spejdere vil vi gerne invitere alle interesserede samt tidligere og nuværende spejdere og deres familie til åbent hus i Hytten på Klattrupvej 103.

Jubilæet fejres lørdag d. 21. juni med åbent hus og starter fra kl. 14 med kaffe, spejderaktiviteter og hyggeligt samvær. Omkring kl. 18 serveres aftensmaden og dagen afsluttes med lejrbål kl. 20.

Alle er velkomne til at deltage i løbet af dagen og i det omfang man har mulighed for og vi håber at se så mange som muligt til denne festlige begivenhed. Af hensyn til maden er tilmelding til aftensmaden dog nødvendig. Det foregår via SMS til Birgit Lange på mobil nr. 5056-9612

Opstartende spejder foto