DanmarkC TV

Home Kultur Kom med ud i naturen på dit bibliotek
Kom med ud i naturen på dit bibliotek

Kom med ud i naturen på dit bibliotek

0

Kom med ud i naturen på dit bibliotek

 

Mandag den 10. oktober kl. 19.00

Billetter a 80 kr. via print-selv-billet eller i bibliotekets velkomstcenter.

 

Mød Morten DD – og hør om en naturnørds bekendelser

 

 

Vi kender ham som Tv-vært og naturvejleder, der elsker at holde foredrag om den danske natur.

 

Med sin aldrig svigtende begejstring har han, uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte – og så er han tilmed sjov!

 

Som vært på DR1s “Bidt af Naturen” formåede han at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle, og hans entusiasme vakte opsigt langt ud over programmets grænser.

 

Morten DD er garant for en stor oplevelse, når han med en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Vi går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude, fortæller arrangementskoordinator på Fredericia Bibliotek Jeanette Kjær Christiansen.

 

Selv om det altid er naturen, det handler om, byder tilværelsen som kratlusker i sandhed på sære tildragelser. I dette stand-up show får man virkelig rørt lattermusklerne, når man hører om insektsugere, katastrofal undervisning, emsige sikkerhedsfolk, tv-fraklip, finsprit, gummihandsker og andre forfærdende omstændigheder, som alle har det til fælles, at de er en enestående god reklame for livet som biolog.