FREDERICIA

Kirstinebjergskolen, afdeling Indre Ringvej, fyldte 10 år i dag

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det blev fejret med is, og begejstring var stor da Hjem Is bilen kom med med den velkendte lyd fra ringeklokken

Ugens sidste skoledag – skolen fylder 10 år – is til alle!

Bedre kan en skoledag næppe være, og eleverne på Kirstinebjergskolen, afdeling Indre Ringvej, var mere end forventningsfulde. De der kunne mødte op så tidligt som muligt, for at være sikker på at få en is.

Der var dog ingen risiko for, at hverken de yngste elever, eller de ældre ikke fik deres fødselsdagsis! Der var mere end nok til alle, og der kunne vælges mellem vaffelis, sodavandsis og endelig en chokolade/karamel-is.

Anders Krogsgaard, administrativ leder, Kirstinebjergskolen. Foto: DanmarkC TV.

Administrativ Leder ved Kirstinebjergskolen, Anders Krogsgaard, sagde blandt andet til eleverne: “Skolen har 10 års jubilæum, eller vi kan også kalde det 10 års fødselsdag, og det synes vi skal fejres. Derfor har vi købt en is til jer alle.”

Thomas Rosendal, afdelingsskoleleder, Indre Ringvej. Foto: DanmarkC TV.

Thomas Rosendal, afdelingsskoleleder på Indre Ringvej, havde tid til DanmarkC TV, og fortalte blandt andet: “Vi er en moderne skole. I forhold til, at vi er fire enheder samlet på en enhed, så er vi stærke på både det faglige og sociale. Vi er stadigvæk fire forskellige enheder, men vi er også samlet i Kirstinebjergskolen som en fælles distriktsskole, og prøver at hjælpe hinanden, og trække spå samme hammel,” sluttede Thomas Rosendal inden han ilede videre til uddeling af flere fødselsdagsis.

DanmarkC TV bringer i morgen et indslag i Nyhederne for den jubilerende skole.

Anders Krogsgaard slap administrationen, og deltog i uddeling af is. Foto: DanmarkC TV.