DanmarkC TV

Home FREDERICIA Kiropraktor flytter ind på sundhedshuset
Kiropraktor flytter ind på sundhedshuset

Kiropraktor flytter ind på sundhedshuset

0

Vibeke Nøhr flytter sin klinik ind på Fredericia Sundhedshus

Vibeke Nøhr er ejer af Sundia Kiropraktik i Fredericia, og hun har drevet klinikken i mange år på Vesterbrogade. Da Fredericia Kommune overtog Fredericia Sygehus blev alle behandlere i kommunen, som har ydernummer, kontaktet for at høre om de kunne være interesseret i at være en del af Fredericia Sundhedshus. Allerede den gang i 2017 meldte Vibeke Nøhr sig, og i samarbejde med Vibeke er der nu indrettet en klinik, som opfylder de behov som der stilles til en moderne kiropraktiskklinik. 

”Vi har hele tiden ønsket os en kiropraktor på sundhedshuset, da mange borgere har problemer med bevægeapparatet. Kiropraktik er netop godt ved led, knogler og muskelsmerter, og behandlingsformen supplerer rigtig godt de andre stærke sundhedsfaglige tilbud, der er på Fredericia Sundhedshus. Vi er meget glade for, at Vibeke Nøhr har valgt at flytte sin klinik til sundhedshuset og tage sin store erfaring med ind i huset til gavn for tværfagligheden og ikke mindst borgerne”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget.

I Sundia Kiropraktik har der længe været en snak om at flytte klinikken ind på sundhedshuset, så det er en tanke der har modnet sig hos både patienter og ansatte på klinikken. Alle synes, det er spændende, og nogle patienter giver udtryk for, at det bliver nemt både at klare egen læge, tandlæge og kiropraktoren et og samme sted. 

”Jeg har valgt at flytte ind i sundhedshuset, fordi jeg ser en mulighed for at udvikle et bedre kendskab til, hvad der er af muligheder hos de enkelte faggrupper til håndtering af smerter i bevægeapparatet. Den tillid, der kan opbygges mellem os, når vi kender hinanden, kan komme patienterne til gavn i nogle relevante tværfaglige forløb. Det er i dialog med andre, hvor der stilles spørgsmål til det, man gør, der er med til at udvikle en fagligt. Det er den udvikling, der gør det sjovt at gå på arbejde” siger Vibeke Nøhr, ejer af Sundia Kiropraktik.

Der er mange sundhedsfaglige aktører som læger, fysioterapeuter og tandlæger på sundhedshuset, som alle arbejde med smerte og sygdom i bevægeapparatet og Sundia Kiropraktik er endnu et tilbud der er med til at styrke udbuddet og sikre den bedste og mest optimale og sammenhængende behandling.

Sundia Kiropraktik har været inde i en rivende udvikling siden Vibeke Nøhr overtog klinikken 1. februar 1992, hvor den også lå i Dronningensgade og til nu, hvor klinikken flytter ind den 1. februar 2021 i sundhedshuset på Dronningensgade. 

”Ringen er sluttet efter 29 år, og udviklingen er gået fra enkeltmandspraksis til større enheder. Ved at flytte ind i sundhedshuset er klinikken rustet til den kommende udvikling i primær praksis. Jeg håber, at yngre kolleger vil kunne se sig selv i dette setup og være med til at føre klinikken videre”, siger Vibeke Nøhr.

Sundia Kiropraktik får til huset i C-bygningen på 5. sal ved siden af Tandlægerne i Sundhedshuset. Fra Vibekes behandlerrum er der en dejlig udsigt ud over vandet, som hendes kunder vil få stor glæde af.

.