Home FREDERICIA KENDT RESTAURANT FLYTTER – RESTAURANT OVENVANDE BLIVER GENBO TIL LANDSOLDATEN
KENDT RESTAURANT FLYTTER – RESTAURANT OVENVANDE BLIVER GENBO TIL LANDSOLDATEN

KENDT RESTAURANT FLYTTER – RESTAURANT OVENVANDE BLIVER GENBO TIL LANDSOLDATEN

0

I forbindelse med at ADP har annonceret nybyggeri af 8000 m2 kontor og erhvervsbygninger i Kanalbyen, der hvor restaurant Ovenvande i dag har til huse, har restauranten valgt at flytte tættere på centrum

Det har længe ligget i kortene, at Restaurant Ovenvande boede til leje på lånt tid, i de nuværende lokaler i Sønder Voldgade.

Lokalerne restauranten driver deres virksomhed i i idag, er lejet hos FredericiaC, der er en del af et samarbejde mellem Fredericia kommune og Realdania, der står for det store område ved Kanalbyen.

ADP har nu meldt ud, at de vil opføre en 8000m2 stor kontor og erhvervsbygning der hvor Restauranten ligger nu, og det har sat skub i forhandlinger omkring nye lokaler til den populære restaurant.

Det er lykkes Restaurant Ovenvande at sikre sig en rigtig skøn placering tæt på Landsoldaten, og ejerne af restauranten glæder sig til det store nye projekt.

I forbindelse med flytningen og etableringen af den nye restaurant tæt ved Landsoldaten, lukker Restaurant Ovenvande endegyldigt ned på Adressen i Sønder Voldgade pr. 31. december 2017.

Det er planen at restaurantejerne åbner den nye restaurant tæt på landsoldaten i påsken 2018. Hvad den nye restaurant skal hedde, indbyder ejerne fredericianerne til at byde ind med.

Restaurant ovenvande tegning

Restaurant Ovenvande fortæller om flytningen – og den spændende nye fremtid ved Landsoldaten

Det er med et vist vemod, men mest med stor glæde, at vi her informerer om, at vores restaurant Oven Vande skal ytte.

Der bliver bygget et nyt hus lige foran restaurantens vinduer ud mod havnen. Hele bygningen, hvor vi har været de seneste 6 år, skal jævnes med jorden for at gøre plads til det nye hus.

D. 31. december 2017 bliver vores sidste åbningsdag på Oven Vande i Sønder Voldgade.

MEN – vi glæder os helt utroligt til at byde velkommen i vores helt nye restaurant i den gamle sølvvarefabrik (Fredericia Sølv) i Norgesgade – ganske få skridt fra Landsoldaten.

Ombygningen af Sølvvarefabrikken, indretning og klargøringen af den ny restaurant begynder vi på allerede e er sommerferien. I de første måneder af 2018 vil vi lægge sidste hånd på de nye lokaler, så vi er klar til at åbne til påsken 2018.

De gamle fabrikshaller er fantastisk spændende. Vi får mulighed for at lave en helt unik restaurant med Nordisk Braisere og Steakhouse, vinkælder, gårdhave og ere festlokaler af varierende størrelse – med helt op til 150 gæster i samme lokale.

Rustikke rammer i en historisk bygning, som fra 1925 og frem til år 2010, dannede ramme om Fredericia Sølvindustri.

En historisk bygning bliver ombygget til ny og moderne restaurant Fredericia Sølv, som oprindelig hed Fredericia Sølvindustri, blev grundlagt 1925
af Hans Thomsen og hustru Johanne.

Virksomheden blev i 2. generation overtaget af sønnerne Hans og Henri.

I 1996 blev rmaet styret af Hans’ søn, Peter Thomsen, og Henris datter, Hanne Højgaard Nielsen. Fredericia Sølv, som virksomheden hed de seneste år, eksisterede helt frem til 2010, hvor Maler firrmaet Sv. Aage Hansen & Sønner A/S overtog de smukke bygninger.

Sådan bliver det nye

• Moderne fransk/nordisk køkken i Brasseri- og Steakhouse stil, med vægt på lokale og bæredygtige råvarer.

• Åbent køkken, så gæsterne kan følge med i kokkenes arbejde.

• Vælg selv din bøf fra modnings-skabet og følg den, indtil den lander på grillen og din tallerken.

• Overdækket terrasse og gårdhave med fredagsbar og kølige drinks, veltilberedte ka especialiteter og lette sommerretter.

• Vinkælder med plads til hygge og små intime arrangementer

  • Lækker lounge område
  • Lørdag- og søndagsbrunch for hele familien.
  • Et selskabs/mødeafsnit med ere lokaler i varierende størrelse – helt op til 150 gæster i samme lokale.
  • VIP-lokale til den ekstraordinære oplevelse og forkælelse
  • Unikke rammer til fester og mærkedage; fødselsdage, bryllupper, konfirmationer o. lign.
  • Et oplagt valg til erhvervslivet: Firmaevent, receptioner, møder og personale forkælelse.