Kongsted

Kendt kriminel rockergruppe flyttet til Kongsted

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Støttegruppe for Hells Angels – Devils Choice – synliggør deres nye tilholdssted, efter de har været hjemløse i flere år.

Devils Choice er en flok kriminelle, der længe har huseret i Fredericia. De holdt til i et nærmest forskanset hus på Huslodsvej.

Siden har de ikke haft et kendt og fast samlingspunkt, men nu har de lejet sig ind i et hus på Kongstedvej 6 mellem Fredericia og Vejle. Og de skjuler det ikke, som det kan ses på fotos fra DanmarkC TV.

Devils Choice er det vi normalt kalder en rockergruppe, som er tæt tilknyttet Hells Angels (HA).

Devils Choice, Kongstedvej 6, 2023. Foto: DanmarkC TV.

Gruppens medlemmer beskæftiger sig med den kriminalitet der kendes fra andre grupperinger i stil med HA: Det er personfarlig kriminalitet (som grov vold), handel med narkotika og våben, som de også selv benytter sig af i deres opgør med andre grupper, der eksempelvis sælger stoffer.

Ekstra-Bladet har i meget lang tid beskrevet bandemiljøet, og fortalte for få dage siden, hvordan HA forsøger at genvinde dele af narkotikamarkedet ved at opruste.

Devils Choice er en erklæret støttegruppe for HA, og deres tydelige tilstedeværelse skal måske ses som en del af HA’s oprustning?

DanmarkC TV erfarer, at den kriminelle Devils Choice rockergruppe længe har været kendt af politiet i Fredericia, selv om de ikke har boet fast noget sted siden Huslodsvej.

Devils Choice, Kongstedvej 6, 2023. Foto: DanmarkC TV.

JM Via ft.dk: https://www.ft.dk/samling/20181/almdel/reu/spm/291/svar/1555130/2013512/index.htm