FREDERICIA

Keglesporten i Fredericia slår dørene op for alle

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Keglesporten i Fredericia inviterer til åbent hus lørdag den 23. september

Keglesportens vidunderlige verden er ikke kun for de professionelle, men for alle, uanset alder og fysisk formåen. Det er budskabet, som kegleklubberne i Fredericia ønsker at sende ud, når de byder indenfor til et stort åbent hus-arrangement den kommende lørdag.

Ingen tilmelding er nødvendig for dem, der er nysgerrige efter at opdage keglesporten eller måske genopfriske en gammel hobby. Alt, der kræves, er din tilstedeværelse fra kl. 11 til 15 i Fredericia Idrætscenter – Lørdag den 23. september. Deltagelsen er helt gratis.

Klubbens medlemmer vil med åbne arme byde alle velkomne.

– Vi hjælper dig til rette og sætter en ære i, at du skal føle dig godt tilpas – Så tag dine nærmeste med – det kan være familie, venner, naboer eller kolleger, skriver arrangørerne om dagen.

Under arrangementet vil der være rig mulighed for at netværke med klubbens nuværende medlemmer. De vil gerne svare på alle spørgsmål, man måtte have omkring medlemskab, træningstider og alt derimellem. DanmarkC TV var med sidste år i 2022, se hvordan det forløb herunder:

Dette særlige arrangement er resultatet af et tæt samarbejde mellem forskellige lokale kegleklubber: Fredericia Dame Kegleklub, Fredericia Ungdoms Kegleklub og Madsby Kegleklub Fredericia, alt sammen med støtte fra Dansk Kegle Forbund.