Læserdebat

Karsten Byrgesen: LA i Fredericia bruger ofte medierne til at tømme toiletspanden

Karsten Byrgesen, politiker. Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark og byrådsmedlem i Fredericia

Liberal Alliance (LA) i Fredericia bruger ofte medierne til at være stedet, hvor de tømmer toiletspanden.

I en stærk kontrast til partiformanden Alex Vanopslaghs elegante fremtoning, oplever vi i Fredericia en grov og intimiderende toiletspand af ufiltreret galskab og vrede, der rammer alt og alle.

Min person igen udsat for en ildelugtende bredside
Karsten Byrgesen
Politiker

Liberal Alliance uden filter
Hele Byrådet og den kommunale forvaltning har i mange omgange oplevet utroligt grove og usympatiske angreb fra LA, udtrykt ved formanden Poul Rand. Senest i den lokal presse d. 26. januar 2024, hvor min person igen blev udsat for en ildelugtende bredside.

Jeg er politiker og kan tåle det, men det rejser nok en gang en undren over, hvorfor et enkelt parti i den grad bidrager til en dårlig og skadelig omgangstone.

På den anden side giver det mulige LA vælgere til det kommende Kommunalvalg (i 2025) et klart billede af, hvad de kan vælge til – eller fra. 

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv