FREDERICIA

Karsten Byrgesen indtrådt i EWII’s Repræsentantskab

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det fremgår af energiselskabets oversigt over repræsentantskabsmedlemmer for 2023-2026

Byrådsmedlem i Fredericia og Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Karsten Byrgesen (uden for partierne) er indtrådt i Energikoncernen EWIS`s repræsentantskab. Det skete på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i dag, torsdag.

I en pressemeddelelse udtaler Karsten Byrgesen: ”Det er en stor ære at indtræde i energikoncernens repræsentantskab. I en tid hvor klimaet forandrer sig mærkbart og miljøet lider under både fortidens og nutidens synder og manglende hensyn til dyr og planter er det en god fornemmelse at jeg nu kan bidrage aktivt til den grønne omstilling og fastholde forsyningssikkerheden på helt afgørende områder”.

Fakta om EWII

EWII er en dansk energikoncern, der sælger faste, variable og grønne elaftaler, ladeboks til elbilen og hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. En koncern, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling med udviklingen af intelligente løsninger og fleksible lagrings- og energisystemer.

I Trekantområdet er EWIIs forsyningsselskab TREFOR leverandør af vand, fjernvarme og elnet, ligesom selskabet driver elnettet på Bornholm. Det er grøn infrastruktur med fokus på høj forsyningssikkerhed.

Det fremgår at koncernens hjemmeside.