Læserdebat

Kaptajnen går fra borde, men ikke i redningsflåden 

Skribent: Poul Rand, Lokalformand Liberal Alliance i Fredericia

Jeg om nogen skudt efter Borgmester Steen Wrist i diverse skriv, også i en skarp tone. Trods dette har Steen Wrist altid holdt maske og givet hånd til mig og diskuteret sagligt. Holdt møde med mig og været åben. Hvad mere kan man forlange af en politisk modstander?

Når Steen Wrist nu meddeler at roret overdrager til en anden i 2026, anset vi i Liberal Alliance det for rettidig omhu. Steen smækker ikke med døren, han har tid til at oplære hvem end Socialdemokraterne i Fredericia udpeger som kommende spidskandidat. 

Rettidig omhu er, når ens mavefornemmelse siger det er tid til at sadle om, uanset årsag fagligt eller privat. Er man klar til at overlade skuden til andre, så er det det rigtige at gøre. 

Nyheden skabte bølger på den lokale politiske scene, folk begyndte straks at spekulere over hans beslutning i dagspressen da nyheden kom. I Liberal Alliance har vi ikke ytret os, dette er en privat professionel beslutning borgmesteren har taget og dette bør respekteres af alle. 

Nu hvor nyhedsværdien er aftagende, håber vi i Liberal Alliance at borgmesteren få ro til at passe sit arbejde, den socialdemokratiske vælgerforening finder nok en person vi i Liberal Alliance kan diskutere politik med.

Liberal Alliance siger god vind til Steen og familien når den tid kommer, vi siger tak for kampen og fordi du altid har været en gentleman over for os, selv om du evt. har tænkt andet efter at have læst lidt af mine skriv.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv